FMK VII. (Nagyvárad)

Örömmel jelentjük be, hogy 7. állomásához érkezett a Fiatal Művészettörténészek Konferenciája, melyet ez alkalommal Nagyváradon szervez meg az Entz Géza Művelődéstörténeti Alapítvány (Kolozsvár), a CentrArt Művészettörténészek Új Műhelye Egyesület és a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség (Nagyvárad) 2019. október 25-27-én.

Kik jelentkezhetnek?

A konferenciára végzett egyetemi hallgatók, MA hallgatók, doktoranduszok és fiatal kutatók jelentkezhetnek (max. 40 fő részére tudunk előadási lehetőséget biztosítani).

Milyen előadással?

Téma és korszakmegkötés nincs, a cél az, hogy művészettörténeti kutatásaink új eredményeit osszuk meg egymással. Az előadások időtartama: max. 20 perc.
Nem mellékes, hogy a konferencián elhangzott előadásokat ezúttal is egy tanulmánykötetben tervezzük megjelentetni. Ez ügyben a kéziratokat 2020. március 5-ig várjuk.

Mit kell tenned?

Jelentkezz augusztus 31-ig a mellékelt ív kitöltésével, melynek az előadás legfeljebb 1100 leütésnyi szinopszisát is tartalmaznia kell. Frissen végzett BA hallgatók szakdolgozati téma előadása esetén kérjük, mellékeljenek tanári ajánlást is (szkennelt formában).

Jelentkezés: http://forms.gle/hGpmekXiKeKHZPF29
Információ: fiatalmuveszettortenesz@gmail.com

P.S. A konferencia idején a szervezők igyekeznek az előadók teljes ellátását (szállás, étkezés) biztosítani.